Lidgeld en ledenfiche

BETALEN LIDGELD SEIZOEN 2021-2022.
Onderaan deze uitleg kan je door te scrollen de ledenfiche invullen en het lidgeld online betalen (1 fiche per persoon aub).

Welkom!
Tof dat we jou of een gezinslid (opnieuw) mogen verwelkomen bij SK Heffen.

Om een vlotte clubwerking te garanderen en in het kader van de GDPR-wetgeving vragen we aan al onze leden - zowel de nieuwe als de bestaande - om elk seizoen hun contactgegevens door te geven.  Zowel spelers, vaste medewerkers als vrijwilligers dienen dit in te vullen. 

Gegevens en het lidgeld: 1 ledenfiche per persoon!
Onderaan deze tekst kan je jouw contactgegevens en/of die van je zoon/dochter invullen.  Om technische redenen is het combineren van meerdere leden op 1 fiche niet mogelijk.  Zonder deze gegevens kunnen we de goede werking van onze vereniging niet garanderen en kan je mogelijk niet deelnemen aan onze activiteiten. Alle details over en hoe we omgaan met deze gegevens kan je hier terugvinden.

Daarna kan je ineens online het lidgeld betalen via de beveiligde pagina van Bancontact.  Het manueel overschrijven van het lidgeld is niet meer mogelijk.  Als alternatief kan u nog wel cash betalen tijdens de openingsuren van het secretariaat. Gelieve aan te geven in het formulier dat je hiervoor kiest (bij betaalopties).

Aansluiten van nieuwe spelers sterk vereenvoudigd!
Bij een nieuwe aansluiting is het nu mogelijk om een afbeelding (foto of scan) van je paspoort ineens mee te sturen bij het invullen van de ledenfiche.  Meerderjarig?  Dan hebben we enkel jouw gegevens nodig.  In alle andere gevallen ook die van je kind.  Je ontvangt dan in je mailbox een link om de aansluiting digitaal goed te keuren.  Op die manier hoef je niet meer,  zoals voorheen, naar Complex A of B komen voor de aansluiting bij de KBVB.  Heb je geen Belgische ID,  is het toch nodig om elkaar te zien tijdens de openingsuren van het secretariaat.

Het lidgeld voor het seizoen 2021-2022 dient 20/9 betaald te zijn. We rekenen op uw medewerking om het lidgeld zo snel mogelijk te betalen;

Leden & lidgeld 2021-2022

Belangrijk! Voor elke speler dien je een aparte fiche in te vullen en te betalen (indien online). 

GEGEVENS VAN HET CLUBLID

MEERDERJARIGE CONTACTPERSOON (verplicht in te vullen voor spelers tot 18 jaar)

Geen leestekens of spaties gebruiken.

Tijdens onze activiteiten en/of wedstrijden worden regelmatig foto's of korte filmopnames gemaakt. Een aantal worden gebruikt voor de website of gebruiken we soms om publicaties, nieuwsbrieven,... te illustreren. Alvast bedankt om hierbij toestemming te geven aan Sportkring Heffen vzw om beeldmateriaal waarbij de opgegeven speler mogelijk herkend kan worden te publiceren op bijvoorbeeld de website.

LIDGELD
SK HEFFEN 2021-2022


Kies je voor een uitpas met kansentarief, dan moet je wel je geldig uitpasnummer opgeven ter controle. Opgelet! Je kan dit vanaf U7 slechts 1 keer gebruiken (zie reglement stad Mechelen). Voor de fiche van je andere gezinsleden betaal je dan het normale tarief.

UITPAS MET KANSENTARIEF
Vul hier het actief nummer van je UiTPAS in. Opgelet! Je kan dit vanaf U7 slechts 1 keer gebruiken (zie reglement stad Mechelen). Voor de fiche van je andere gezinsleden betaal je dus het normale tarief.

GEWONE UITPAS
Je kan hier het nummer van je gewone uitpas invullen. Je ontvangt daarna 10 spaarpunten op je kaart.

ID VOLWASSENE
ENKEL VOOR NIEUWE AANSLUITINGEN/LEDEN

Ben je een meerderjarige speler, dan hebben we alleen jouw ID-kaart nodig. Wil je echter jouw minderjarig kind aansluiten, dien je ook een kopie  van zijn/haar paspoort op te laden. Je krijgt in beide gevallen in je mailbox een link om de aansluiting goed te keuren. Zo hoef je niet speciaal meer naar Complex A of B te komen.  Nadat de aansluiting in orde is, verwijderen we deze bestanden uit het cms-bestand.

Kies bestandWijzigVerwijder

PASPOORT MINDERJARIGE
ENKEL VOOR NIEUWE AANSLUITINGEN/LEDEN

Hier kan je een kopie van de ID-kaart van je minderjarig kind opladen. Zie vorige vraag voor alle uitleg.

Kies bestandWijzigVerwijder
€ 0,00


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!